Årsmøte på Senja 6. og 7.mai 2019

 

Naturbruksskolenes Forening arrangerte årsmøte på Senja i mai. Rektor Svein-Erik Svendsen med kolleger  tok imot oss og viste oss Senja i strålende vårvær. Vi besøkte landbruksskolen på Gibostad og flere oppdrettsanlegg på vei utover til yttersiden av Senja. Vi var på øl-smaking på  det lokale ølbryggeriet og overnattet på Mefjordvær Brygge. Lederen i Bondelaget i Troms orienterte om landbruket i Troms og hvilke muligheter og utfordringer de har så langt nord. Det ble et minnerikt og flott årsmøte der vi fikk et dypdykk inn i blå og grønn utdanning i nord.

Nytt styre ble valgt på årsmøtet:

Trond Håvard Bjørnstad, Nye Voss vgs – leder

Anita Karina Sunde, Jønsberg vgs. – nestleder

Styremedlemmer:

Stein-Erik Svendsen, Senja vgs.

Åge Flægstad, Lena-Valle vgs.

Tone Mosebø, Stend vgs.

Protokoll fra årsmøtet.