søndag, 26 desember 2010 20:58

Markedsføring

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Brosjyre på 12 sider presenterer Utdanningsprogram for naturbruk. Første og andre siden er også som flyer.

Brosjyren er sendt medlemssskoler. Ta kontakt om dere trenger brosjyrer eller flyers (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skolene driver i dag mye forskjellig arbeid rettet mot markedsføring og rekruttering av elever. Her er noen eksempler på hva skoler gjør i dag. Kanskje din skole får en ide?

• Mære landbruksskole har besøksordning for ungdomsskolene der elevene kan hospitere. I faget Utdanningsvalg på ungdomsskolen velger elevene hvor de vil reise og landbruksskolen legger tilrette for at elevene kan ha en eller flere dager på naturbruk.
  • Rygjabø vgs deltar mye på messer med stand. De tilbyr ”blåturer” og dette rekrutterer mange.
  • Voss jordbruksskule nevnte at internett er viktig. De får elever til å legg ut bilder og tekst på nettsiden. Det beste er fornøyde elever. De bruker elever på messer og mange er flinke til å selge skolen.
  • Tomb landbruksskole legger vekt på å gi informasjon til rådgivere på ungdomsskoler. De har åpen dag for ungdomsskole elever og foreldre.
  • Lyngdal vgs har gode erfaringer med at elever på Vg1 og Vg2 reiser til skolen de kommer fra og markedsfører naturbruk. Elevene får opplæring på forhånd.
  • Senja vgs har fellesmøte med rådgivere i ungdomsskole og videregående skole. De legger vekt på å ha en gjennomgående profil på sitt materiell. De har og elever som hospiterer på skolen. De som hospiterte var med i trekning av premie. Skolen arrangerer åpen dag med salgsmesse.

(fra Fagdag på UMB, februar 2009)

Lest 3736 ganger Sist redigert torsdag, 15 november 2012 12:28

Ingen hendelser