onsdag, 20 juni 2012 12:59

Camp-Senja

Ungdomsskoleelever fikk mange flotte opplevelser på Camp Senja!

Elevene var på båttur, de prøvde seg som kveitefiskere, de var skipper på hurtigbåt (simulator) og de fikk se moderne fiskeoppdrettsanlegg. Det var også  informasjon om tilbudet på grønn del av naturbruk og noen fikk ri på hester. Mange syntes høydepunktet var tur med den raske gummibåten (GIB) til Røde kors!

Dette var en flott arrangement som du kan lese mer om i vedlegget.

Nord-Troms vgs og Senja vgs har laget et spennende nytt tilbud særlig rettet mot ungdom i Tromsø regionen. Her kan en ta VG1 naturbruk mens en er nesten bare ute i bedrift og jobber. Oppfølging fra skolen skjer via Fronter, Nett-TV m.m. Les om dette nyskapende tilbudet i vedlegget.

Hvis det er noen som lurer på noe om de blå fagene, så må dere bare ta kontakt medDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Senja vgs direkte på tlf 77852852 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  og følg gjerne med hva som skjer på skolens hjemmeside www.senja.vgs.no

Beslektede artikler